Fast shipping & enjoy free shipping on all orders over 50 euro! Questions ? 0703464930

Upside down….

Raar is dat eigenlijk hoe anders de seizoenen in de mode lopen. Op het moment dat iedereen zin begint te krijgen in korte broeken en topjes omdat het buiten eindelijk wat warmer wordt, krijgen wij elke dag dozen vol binnen met winterkleding. Wollen truien, grote vesten, dikke winterjassen en mutsen in hartje zomer.

rr  rr1 Rude Riders

Daar waar het buiten dus hartje zomer is, verkeert onze winkel al in winterse sferen. Zo kan het gebeuren dat iemand in een shortje met teenslippers een dikke winterjas van Canada Goose of Woolrich komt passen. Paul & Joe, Drykorn en Current Elliott zijn enkele van onze merken die al volop wintercollectie aan het uitleveren zijn.

drykorn  drykorn1 Drykorn

Om het contrast nog groter te maken, begint deze maand ook het inkoopseizoen lente/zomer 2016 dus dan ga je van een winkel vol winterkleding weer kijken naar topjes, jurken en shorts voor volgend jaar zomer. Leuk is dat je als eerste krijgt te zien wat er volgend jaar hip & happening is in modewereld. Nadeel is dat we vervolgens een jaar moeten wachten voordat al dat moois daadwerkelijk in de winkel hangt. Alsof iemand je een heerlijke taart voor je neus neerzet en dan vervolgens zegt: maar je mag er alleen maar naar kijken, niet proeven…

wr  wr1  Woolrich

Gelukkig maken we altijd foto’s tijdens de inkoop zodat we weten wat er gaat komen. Hierbij al een klein voorproefje van al het moois wat u de komende tijd bij ons in de winkel kan verwachten. Een deel van de wintercollectie hangt, zoals gezegd, al in de winkel en staat tevens online en hier komt elke week meer bij dus houdt onze site goed in de gaten.

zv  zv2 Zadig & Voltaire

 

 

Share this post
  , , , , , , , ,