Fast shipping & enjoy free shipping on all orders over 50 euro! Questions ? 0703464930

Nieuw & nieuwtjes

Afgelopen weken waren hectisch…elke dag nieuwe collectie in de winkel, elke week een of meerdere dagen op inkoop en daarnaast alle voorbereidingen voor onze nieuwe website en webshop. We hebben gemerkt dat onze klanten het prettig vinden om alvast online te kijken wat het komende modeseizoen gaat brengen en wat voor een collectie wij daarbij hebben ingekocht.

Website + shop Online

Twee weken geledenwas het eindelijk zover, onze nieuwe website/webshop ging “live”

Nu kunt u kijken en meteen online kopen. De collectie in de winkel is echter veel uitgebreider, de producten in de online shop zijn slechts een greep uit deze collectie. Maar niet zomaar een greep maar een weloverwogen selectie met mooie basics, eyecatchers en echte must-haves!

Wekelijks worden er nieuwe producten toegevoegd en houden we u op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes uit modeland.

Halfjaarlijkse vaste klantendag

Op 28 maart jl. was het tijd voor onze halfjaarlijkse vaste klantendag. Vele klanten trotseerden de kou om alvast onze prachtige collectie te bewonderen. Onder het genot van een heerlijke cappucino, en later op de dag een lekker wijntje, werd er veelvuldig gepast en gekocht. Altijd gezellig zulke dagen…

Zomercollectie!

Inmiddels is de volledige zomercollectie binnen en belooft het komende week mooi lenteweer te worden. Wacht dus niet langer en kom gezellig langs in de winkel of shop online de leukste outfits bij elkaar.

Tot gauw!

Share this post