Op werkdagen besteld, uiterlijk de volgende dag verzonden!
Ook bereikbaar via Whatsapp! 06 16 95 52 15
14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
Gratis verzenden in Nederland vanaf €100!
Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzenden

Op werkdagen besteld, uiterlijk de volgende dag verzonden.
Alle pakketten van Black-online.nl worden verzonden met Post NL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code. Bij de bezorging dient de ontvanger een handtekening voor ontvangst te zetten. 

Gratis verzenden binnen Nederland vanaf €100
Black-online.nl.nl levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland gratis bij een besteding vanaf €100.

Verzenden naar het buitenland
Black-online.nl.nl bezorgt ook internationaal. De verzendkosten voor klanten uit het buitenland zijn conform de tarieven van Post NL.

Verzenden met Track & Trace
We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code en handtekening voor ontvangst. Dit gebeurt via DHL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijg je hiervan via e-mail een bericht.

Niet thuis?
Was je niet thuis toen de Post NL bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, je postcode en het soort pakket kun je hier een nieuwe bezorgmogelijkheid kiezen. Het kan ook zijn dat de bezorger jouw pakket afgeeft bij een post NL locatie in de buurt waar je jouw pakket op kunt halen. Vergeet dan niet je legitimatie!

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Den Haag. Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met Black-online.nl opnemen via email of telefoon. Bestellingen die op werkdagen geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiële afhandeling bij retourneren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via Black-online.nl teruggestort op je rekening.

Vragen over het bezorgen van een bestelling?

Vul dan het
contactformulier of mail naar [email protected] en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Retourneren

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je wilt een product ruilen, heb je het recht het product aan Black-online.nl te retourneren of te ruilen.

Retourvoorwaarden:
1. Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelen 
tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kan je melden via de website door het contactformulier in te vullen.

Wij vinden het fijn wanneer je daarbij als volgt te werk zou willen gaan:

 • Meld je retour of ruiling binnen 7 dagen aan na ontvangst via ons contactformulier
 • Wij zullen het retour adres bekend maken
 • Stuur je pakketje hierna binnen 7 dagen retour. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening

Contactformulier
Bij het retourneren en/of ruilen vul je het contactformulier in onder vermelding van het factuurnummer.
Het factuurnummer staat vermeld op de factuur die je per email hebt ontvangen. Vul bij opmerking/vraag het artikelnummer van het product in dat je wil ruilen/retourneren en indien mogelijk de reden van retourneren

Retourzendingen
Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

 • als het originele label ontbreekt
 • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
 • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
 • als je de retourvoorwaarden niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het pakketje traceerbaar is met een track & trace code. 

Omruilen
Ruilen is enkel mogelijk wanneer het eenzelfde artikel betreft in een andere maat. Wanneer je wenst te 
ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor. Volg hiervoor ook de stappen van de retourvoorwaarden. Nadat wij de retourzending ontvangen hebben, zullen wij het nieuwe artikel verzenden.

Aansprakelijkheid

Black-online is niet aansprakelijk voor enige schade die direct of indirect, na levering door welke oorzaak dan ook veroorzaakt door de koper, aan anderen of aan eigendommen van derden. Black-online is niet aansprakelijk voor de niet-beschikbaarheid op de webshop of voor technische of elektronische fouten op de website.

 

Verwerking retour en terugbetaling
Black-online zal uiterlijk 
binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat Black-online het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd via het betalingssysteem Mollie.

Bovenstaande is tevens geldig voor SALE aankopen.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Black Labels BV
Denneweg 68
2514 CJ Den Haag


Vragen over het retourneren of ruilen van artikelen?

Vul dan het 
contactformulier in of mail naar [email protected] en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Bij black Leuk om te weten..

 • Vacatures28 Nov

  Bij blackVacatures

  U vindt hieronder alle vacatures die black op dit moment uit heeft staan.

 • Beperkt online aanbod07 Mar

  Bij blackBeperkt online aanbod

  Bij black online vind je slechts een greep uit onze collecties. U bent van harte welkom in onze winkels in Den Haag voor ons complete aanbod. Nieuwsgierig waarom wij online maar een deel van onze collectie aanbieden? Lees dan hieronder verder.

 • Styling advies op maat13 Aug

  Bij blackStyling advies op maat

  Bij black is het mogelijk persoonlijk styling advies te krijgen. Lees er hieronder meer over.

Nieuws Altijd up to date

 • Black OUTLET gesloten05 Mei

  NieuwsBlack OUTLET gesloten

  Helaas is onze OUTLET gesloten. Maar je bent nog steeds van harte welkom op de Denneweg 68 of in onze webshop, voor onze prachtige collecties!

 • Alle ins en outs over de Denneweg04 Jun

  NieuwsAlle ins en outs over de Denneweg

  De Denneweg in Den Haag vormt het hart van Buurtschap Centrum 2005, met haar beroemde schijf van vijf: Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty

 • Compleet nieuwe website en webshop!04 Jun

  NieuwsCompleet nieuwe website en webshop!

  De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het lanceren van onze nieuwe webshop. Hier vind je de collecties van Black nummer 66 én 68. Daarnaast houden we je hier op de hoogte van al het nieuws in en rond om onze winkels en merken.

Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »