Fast shipping & enjoy free shipping on all orders over 50 euro! Questions ? 0703464930

Spijkergoed…

In de vorige blog gaven wij al aan dat denim hotter is dan ooit. Met name de spijkerbroek/jeans is niet meer weg te denken uit het straatbeeld..van jong tot oud, van dik tot dun, iedereen heeft wel een spijkerbroek in zijn/haar kast.

Wij hebben in onze winkel een groot en gevarieerd aanbod in jeans. Niet alleen veel Amerikaanse merken zoals AG, Genetic, Paige, J Brand, 7 For all mankind en Current Elliott maar ook het Duitse Drykorn en de stoere denim van Nederlandse bodem: Denham.  Allemaal zijn ze ruimschoots vertegenwoordigd in onze winkel en dan nog zijn wij altijd op zoek naar de ultieme jeans! De perfecte pasvorm, de mooiste wassing, het ultieme draagcomfort…jeans verveelt nooit.

Na jaren van alleen maar “skinny” jeans zien we nu ook weer de “bootcut” en “flare” jeans in de winkels en op straat. We krijgen regelmatig de vraag wat nou precies het verschil is. Op onderstaande foto staan de diverse modellen naast elkaar afgebeeld zodat de diverse “pijpen” goed zichtbaar zijn.

V.l.n.r. super skinny, skinny, rechte pijp, bootcut, flare en de boyfriend. Uiteraard zijn de diverse modellen verkrijgbaar in verschillende wassingen en taillehoogtes . Kortom voor elk wat wils!

Ben je benieuwd welk model nou het beste past bij jouw figuur? Kom dan gezellig een keertje langs in onze winkel op de Denneweg 110a. Wij geven je graag advies bij het vinden van jouw perfecte jeans!

1LoveDenim

 

Share this post
  , , , , , , , , , , ,